Een Travellerspoint blog

Zwerftocht

sunny 50 °C

Met mijn telecarte in de hand lijdt ik de luxe van een zwerversbestaan. Ik begeef me de laatste anderhalve week in Rabat en omgeving van ftour uitnodiging naar slaapadres; van vriendin naar gastfamilie. Ik heb de meeste bekenden in de hoofdstad weer voor een dag of twee opgezocht en heb daarnaast nog met Anna mijn gastgezin in Sidi Kacem een weekend bezocht. Vandaag bevind ik me plotseling in hartje Casablanca, opnieuw in een cyber. De afspraak met Fatima Zahra is op onverklaarbare wijze misgelopen en aangezien ik geen telefoon heb en zij die van haar niet opneemt, gun ik mezelf wat vrije tijd. Zij is begonnen aan een stage in deze drukke kuststad dus om haar nog te zien en om morgen het vliegtuig te kunnen pakken, slapen we bij haar zus Bouchra.

Het is ongelofelijk dat vandaag mijn allerlaatste dag in Marokko is. Niet alleen ongelofelijk omdat jullie dat waarschijnlijk nog niet wisten, maar ook omdat ik dat een week geleden nog niet wist. Met een gezond gevoel van berusting verstoort door een knijpende mysterieuze buikpijn geniet ik dus nog kort van de chaos, de sidderende hitte en de rauwe echtheid van het Marokkaanse bestaan. Verwacht me voor je deur, aan de telefoon of naast je op de dansvloer, ik kom jullie weer opzoeken! Tot snel!

Geplaatst door Jantien 8:02 Gearchiveerd in Marokko

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Yes! zelfs het laatste berichtje schrijf ik als eerste: lang leve het tijdsverschil ;-)
Wat een prachtige foto's, tine! Daar heeft Jonathan vast ook een flinke steen aan bijgedragen. Valt me wel op dat je geen enkele stelletjes-foto gepost hebt.. Btw: je mocht die prachtige, rode bruidskaftan toch niet echt meenemen, he?! Maar je hebt vast wel andere marokkaanse klederdracht gekocht, toch? Zeg meisje, terwijl ik al die foto's zo bekeek en je verhalen las, dacht ik continu: laat 'r maar zo snel mogelijk hierheen komen! Hoop dat onze reis samen hier in Australie net zo geweldig gaat worden!!! Houd van je en wou dat ik je kon knuffelen als je thuiskomt, maar we zullen het met skypen moeten doen..
Kus, Je zus

door Josine

Ha die Jantien,

Wát ee prachtige foto's, ik kan niet anders zeggen! Marocco (voor de tweede keer) staat al een poosje hoog op m'n lijstje en na het zien van al dit moois moet het er maar snel eens van komen. Vooral de Kasbah Ruins zien er geweldig uit!

Groet uit Beijing,

Marijn

door Marijn

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint